• Recorder gaat , na overschakelen van tv naar recorder , vanzelf naar circa 30 sec. uit.
    Dit doet hij periodiek nu weer zo'n avond dat we geen opgenomen programma's kunnen zien.
    Herkent iemand dit ?
    ps aan het eind van de middag werkte hij nog gewoon. Dit is de 3e keer in 2 manden.

    Gesteld op 18-10-2017 om 23:50 in forum Panasonic DMR-EH65 Misbruik melden
    • Dag,

      hoe word het overschakelen van Tv naar recorder precies bedoeld?

      Doorgaans is het zo dat wanneer de recorder uitschakelt na korte of wat langere tijd, er sprake is van een defect. In bepaalde gevallen is de recorder dan nog wel in te schakelen, maar vaak zal dat uiteindelijk ook niet meer mogelijk zijn. Doorgaans is het te wijten aan lekke, of defect rakende elco's in de voeding, hetgeen meestal tegen een niet al te hoge prijs kan worden gerepareerd. Maar hou wel even in gedachten dat de DVD recorder eruit is geraakt en dat wanneer er straks meer defecten optreden, dit niet altijd meer is te repareren, of erg kostbaar kan worden.

      Mvg. Willem Geantwoord op 20-10-2017 om 00:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Bedankt voor uw antwoord , we denken ook dat het slijtage ie. De recorder wordt dagelijks een aantal uren gebruikt voor het opnemen en later weer voor het terug kijken. De recorder is van mijn vriendin , zelf heb ik de zelfde recorder ook aangeschaft maar nauwelijks gebruikt. Ga hem nu bij haar inzetten tot dat die ook op is.
      Met vriendelijke groet,
      Jetty Willems
      Rien van Ittersum Geantwoord op 20-10-2017 om 12:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag,

      dank voor uw reply. Netjes! Ik ben daar wel blij mee, want steeds vaker verneem je niets meer... Maar terug naar de recorder: ook als deze niet in gebruik is, is de voeding in werking, dus reken dan maar uit hoeveel uur een dergelijk apparaat eigenlijk 'werkt'. Bepaalde zaken gaan n.l. gewoon door als de recorder in stand-by wordt gezet. Moet ook wel, anders zou het b.v. nooit mogelijk zijn op te nemen als de recorder nog niet echt is ingeschakeld. Echter is ook op dit vlak iets veranderd, want de Guide gegevens worden b.v. niet meer doorgegeven voor het analoge signaal. Dit luid dus eigenlijk, mede doordat de DVD recorder niet meer wordt gefabriceerd, het einde van deze apparaten in.

      Maar zoals gezegd, is een voeding vaak nog wel te repareren. Met wat kennis en handigheid doet men dat vaak zelfs zelf. Maar het verkrijgen van andere onderdelen zoals een loopwerk word zeer moeilijk en als dat al lukt is het erg duur. Laat de harde schijf het afweten heb je ook een probleem, daar Panasonic niet de software vrijgeeft welke nodig is een nieuwe schijf weer goed te kunnen gebruiken.

      Uiteindelijk zult u dus naar andere opties moeten gaan kijken.

      Mvg. Willem Geantwoord op 20-10-2017 om 13:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info