• Vraag 19-12-201 14:27

    Sinds de TV uitzendingen door Ziggo worden verzorgd kan mijn Panasionic recorder geen guide gids meer ontvangen. Weet iemand wat ik hier aan kan doen dat ik de gids kan ontvangen. Het is de Panasonic DMR EH68

    (kon het even niet als reactie plaatsen)

    Antwoord:

    Dag,

    dat is vreemd, want veel mensen hebben Ziggo als provider (ik zelf ook). Maar dan moet wel het juiste gastkanaal (Eurosport) erin staan.

    Ziggo verzorgd n.l. niet de gegevens voor de Guide, maar deze zijn afkomstig van Eurosport. Laatst is daar een storing geweest waardoor men deze optie niet meer kon gebruiken, maar dat was dan het geval bij alle providers.

    Het is wellicht raadzaam de recorder eens opnieuw te installeren met de juiste gegevens, en dan zou het moeten werken, maar bepaalde types dienen in het menu ook van de energiespaarstand te worden gehaald, wil de Guide worden geladen.

    Mvg. Willem.
    Site beheer

    Gesteld op 19-12-2015 om 17:12 in forum Panasonic DMR-EH63 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info