• hallo daro , mijn panasonic geeft een echo na 6 jaar met daarbij ook wel een schor geluid , dit gaat via de Panasonic tuner naar TV , jammer genoeg zit dit ook in de opnames , en met de weergave lijkt dit minder geloof ik.
    het heeft ook te maken , of de panasonic net is ingeschakeld of wat langer aanstaat , de ene keer is het erg en de andere keer is het minder , maar deze echo en schor geluid blijft bestaan !
    ook na 6 jaar constateerde ik dat tijdens het kijken naar een in opname zijnde film , op het punt van kijken en opname 2 geluiden door elkaar hoorde , een mix dus , van zowel de weergave van het begin van die film , alsmede het geluid van de werkelijke opname , waar die dus al mee bezig was !
    deze mix werd dan ook opgenomen op HD , dit heb ik natuurlijk nooit meer gedaan , om gelijk tijdig naar de opname te kijken !
    wie weet wat hier aan de hand is ?

    Groeten Ap

    Gesteld op 24-10-2018 om 18:41 in forum Panasonic DMR-EH57 Misbruik melden
    • Dag Ap,

      dat verdient wat onderzoek, maar zou de tuner kunnen zijn. Nu weet ik niet welke provider je hebt, maar Ziggo stopt met de doorgifte van het analoge signaal, dus als je bij hen zit, zou ik er niet al teveel geld meer aan uitgeven. De DVD recorder word ook niet meer gefabriceerd en raakt langzaam aan uit zicht. Geantwoord op 24-10-2018 om 19:30

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo ,dank voor de reactie
      sinds 21-9-2018 ben ik overgestapt naar KPN , wegens het 2,5 maanden niet kunnen bellen bij ziggo , die zijn nu nog bezig om die storing te kunnen vinden.
      en het lijkt of het schorre geluid wat minder is , maar de echo blijft jammer genoeg.
      ook heb ik geïnformeerd bij Radio Correct Rotterdam , die het zelfde antwoord gaven , en zelfs dat HDD Recorders niet meer worden gemaakt , dus samen met Uw antwoord moet ik me er maar bij neer leggen en dit apparaat nog zo lang mogelijk gebruiken met deze storing !
      maar... het is wel een verschrikkelijk GOED apparaat
      Groeten Ap Geantwoord op 25-10-2018 om 14:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Ap,

      het klopt inderdaad dat de DVD recorder niet meer word gefabriceerd. Dat gaf ik ook al aan, en heeft helaas tot gevolg dat men vaak ook niet veel onderdelen meer heeft voor de recorders. Dat betekent dus vaak ook dat het einde oefening is als deze iets gaan mankeren waarvoor speciale onderdelen nodig zijn. Een loopwerk vervangen zit er dus niet meer in of is erg duur, en een harde schijf vervangen gaat niet omdat daar speciale bestanden op moeten komen te staan, welke men vaak niet vrijgeeft. Panasonic doet dat sowieso niet.

      Daarom stapt men vaak over op een PVR (decoder/ontvanger met harde schijf) of soortgelijk, maar of dat nog lang zal duren is ook maar de vraag, omdat men steeds vaker ín the cloud' gaat opnemen.

      Zelf werk ik nog graag met de Humax modellen, mede doordat ik ondersteuning verleen voor Humax/Quantis electronics, en het prettig werken vind. Doordat je deze kan opnemen in je netwerk kun je de bestanden ook nog op DVD zetten. Maar hoe de toekomst eruit gaat zien...? Alles gaat razendsnel op dit moment, dus we zullen moeten wennen aan een snelle verandering.

      Mvg. Willem Geantwoord op 25-10-2018 om 18:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info