• Sinds kort heb ik een Panasonic DMR-EH57 - DVD & HDD Recorder. Na ongeveer een uur tijdens het afspelen van een DVD lijkt het alsof hij een poging onderneemt om iets op te nemen. De DVD stopt regelmatig en je hoort dat ie aan het schakelen is. Heeft iemand voor dit probleem de oplossing?

    Gesteld op 18-7-2019 om 11:21 in forum Panasonic DMR-EH55 Misbruik melden
    • Dat lijkt meer op een defect rakend loopwerk als dat de recorder wil gaan opnemen. Ik weet het bijna wel zeker. Dit komt regelmatig voor en doorgaans zul je merken dat het al vrij snel erger wordt, en de speler ook kan gaan ratelen. De laser pick-up weet dan niet meer in het juiste spoor te blijven en vaak zie je op een gegeven moment ook dat het loopwerk vastloopt, of de speler aangeeft dat er een disc in ligt, terwijl dat niet het geval is. Het loopwerk gaat dan nl. niet meer terug naar het beginpunt.

      Is dit wat er gaat spelen, is het eigenlijke einde oefening, want een loopwerk zal men doorgaans niet meer vervangen of erg duur zijn. En daar de DVD recorder alweer langere tijd niet meer word geproduceerd, zijn er ook nog heel moeilijk ruilstukken/onderdelen te vinden.

      Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics Geantwoord op 19-7-2019 om 21:24

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • PS: Zag inderdaad dat de vraag in de verkeerde rubriek staat, maar laat deze nu staan. Zou hem verplaatsen, maar dan weet jij dat niet en denk je wellicht dat je vraag weg is.

      Willem
      Site beheer Geantwoord op 19-7-2019 om 21:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info