• bij de opname van een programma kun je na een paar minuten tijdens een opname het programma ook afspelen . in het begin ging dit helemaal OK , echter na een paar jaar hoorde ik in die opname óók het geluid gemixt van het afspelen én het originele geluid door elkaar heen ! wat hij dus óók had opgenomen.
    dit afspelen tijdens het opnemen doe ik dus al niet meer om het geluid niet te beschadigen.
    echter tijdens het kijken van dit opgenomen programma nu , is het geluid met een echo én een vals schor geluid ! wat is hier aan de hand ?

    Gesteld op 1-3-2018 om 17:51 in forum Panasonic DMR-EH55 Misbruik melden
    • Merk je dit op als je opneemt via de eigen tuner van het apparaat? Je kan n.l. ook vanaf een externe bron opnemen en vaak zie je dan dat dit wel goed gaat, maar dat het geluid via de eigen tuner vervormd, vreemde bijverschijnselen heeft, of dat het geluid in zijn geheel verdwijnt.

      Als dit probleem bij 1 zender optreed kan deze verlopen zijn. Dan dien je deze zender even handmatig bij te stellen. Maar is het issue bij alle zenders aanwezig, dan is er doorgaans sprake van een defect en dat komt veel voor. Je kan proberen of een fabrieksreset baat, maar of dat baat is dus maar zeer de vraag. Bij een reset blijven opnames aanwezig, mits je er zelf niet voor kiest de schijf te formatteren.

      Willem Geantwoord op 1-3-2018 om 19:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info