• !!BELANGRIJKE MEDEDELING!!

    Ik heb vandaag wederom contact gehad met Ziggo, daar ik meerdere meldingen kreeg, dat het gastkanaal (Eurosport) niet meer wordt gevonden, en de Guide dus onbruikbaar is. Ziggo gaat dit uitzoeken, daar je zelf niets aan dit issue kan doen.

    OPROEP: als u problemen heeft met de Guide en Eurosport niet meer werkt, of niet word gevonden als gastkanaal, bel dan naar Ziggo en geef dit aan ze door. Hoe meer mensen bellen, hoe sneller men het issue wellicht gaat oppakken en verhelpen.

    Mvg. Willem
    Sitebeheer

    Gesteld op 31-3-2015 om 15:34 in forum Panasonic DMR-EH53 Misbruik melden
    • Hartelijk dank voor uw actie richting Ziggo. Hopelijk gaat er nu iets bewegen bij Ziggo.
      Wij hebben hetzelfde probleem, hebben gisteren wel drie keer met de klantenservice van Ziggo aan de telefoon gehangen en men doet alsof men het probleem voor het eerst hoort.
      Harleen

      Geantwoord op 1-4-2015 om 14:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste Willem,
      Ik heb ook kontakt met Ziggo gehad met het verzoek mij verder te helpen. Helaas werd mij medegedeeld dat hun service niet zover ging om mij om daarin te ondersteunen. Het gastkanaal was niet te vinden en bleef onvindbaar. Ik had de moed al opgegeven.
      Na uw mededeling ga ik opnieuw kontakt opnemen met Ziggo.
      Bedankt voor alle moeite.

      mvg
      Anne Veenstra


      Geantwoord op 1-4-2015 om 18:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Harleen,

      tja, dat is helaas iets waar Ziggo sterk in is, maar daar ze weten dat ik veel ondersteuning doe voor Humax en ook voor Panasonic, al is dat minder frequent, kan ik gelukkig vaak wel tot ze doordringen, maar je moet wel net de goede persoon aan de telefoon krijgen en lang niet iedereen maakt er een melding van en ook niet iedereen kijkt op het storingsboard.

      Maar ik heb inmiddels ook contact gehad met andere providers, daar ik bij andere modellen dezelfde problemen lees, terwijl zij aangeven een heel andere andere provider te hebben. het is dus een vreemd issue en voor mij (nog) en raadsel wat er aan de hand is. Maar het doet zich dus niet alleen bij Ziggo voor.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 1-4-2015 om 19:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Anne,

      het probleem lijkt helaas meeromvattend te zijn, want ik lees bij aderen modellen dezelfde issues, terwijl men een andere provider heeft. Maar eerder leek het alleen bij Ziggo voor te komen en daarom heb ik de oproep geplaatst bij alle modellen.

      maar als men een andere provider heeft, is het ook goed dit probleem bij hen te melden. Wellicht dat zij het issue kunnen oplossen.

      Toen ik de eerste vraag erover kreeg, dacht ik nog aan een foute instelling van de recorder, maar toen de 2e persoon zich meldde met hetzelfde issue, vond ik dat al wat vreemd en toen ik ineens meer mensen met deze vraag zag, begon er bij wel een belletje te rinkelen.

      Inmiddels wat providers gesproken, maar helaas niet veel wijzer. Maar ik hoop dat mensen met dit probleem dit wel blijven melden, want als ze meer meldingen krijgen, word hopelijk wel uitgezocht waar het probleem ligt.

      mvg. Willem. Geantwoord op 1-4-2015 om 19:54

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste lezers,

      Het issue schijnt niet aan Ziggo of een andere provider te liggen, maar aan Eurosport. Zij hebben al veel klachten ontvangen en gaan het uitzoeken.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 2-4-2015 om 19:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo allemaal,

      Ik heb hetzelfde probleem. Dit aangekaart bij UPC (= Ziggo??) Daar vertelde men mij dat het probleem ligt een Eurosport die het signaal niet goed zou doorgeven. Ik had de DVR zelfs teruggezet naar fabrieksinstellingen en toen de setup opnieuw gedaan. Nu kan ik de Guide+ setup niet meer doen omdat er geen hostchannel gevonden kan worden. Ik neem nu maar op via de lijst. Het gekke is dan wel dat er wel een programmanaam vermeld word bij de opname????
      Groetjes, Fenna Geantwoord op 2-4-2015 om 20:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste mensen. Ook wij hebben dezelfde problemen in Zoetermeer en Ziggo is niet te bereiken. 14 minuten in de wacht.
      Groeten Herman Geantwoord op 4-4-2015 om 18:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • @ Herman,

      Ziggo bellen heeft geen zin. Zoals je kan zien, heb ik later al aangegeven dat het probleem elders ligt, en zoals het nu ligt, zou dat bij Eurosport zijn.

      Ik begrijp dat het vervelend is, maar wacht het nou even af, want niet alles is in een dag op te lossen.

      mvg. Willem.
      Geantwoord op 4-4-2015 om 18:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Vandaag met de panasonic dmr-eh53 geprobeerd de kanalen voor de guide te zoeken. Helaas kan hij sinds de laatste zender update van ziggo geen kanalen meer vinden. Ook komt de melding dat er geen gastkanaal is. Dus heb ik nu geen zenders guide meer.
      Theo Geantwoord op 5-4-2015 om 21:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • @ Theo,

      Met de zenderwisseling van Ziggo zijn alleen de digitale zenders gewijzigd. Aan het analoge pakket is niets gedaan f veranderd, dus je moet gewoon de beschikbare zenders kunnen opslaan. Echter zal Eurosport niet meer als gastkanaal kunnen worden ingesteld.

      Ik hoor geruchten dat men gestopt zou zijn met de doorgifte van de Guide voor de analoge kanalen, maar veelal spreekt men elkaar tegen.

      Maar zoals gezegd, is het niet alleen een probleem bij Ziggo, maar bij veel, zo niet alle providers. Maar wie het nu echt gaat oplossen, en of het wel opgelost word, is dus nog zeer de vraag.

      mvg. Willem. Geantwoord op 5-4-2015 om 21:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Willem,
      Bij mij is het probleem opgelost. Vanmiddag heb ik nog eens alle zenders in de Panasonic DVD-recorder geladen, opnieuw laten zoeken naar een gastkanaal, werd niet gevonden, toen teleladen van gegevens gestart en.... na ca. anderhalf uur was Guide+ gevuld met programmagegevens t/m maandag! Ik weet niet wie of wat uiteindelijk tot de oplossing heeft geleid, maar bij voorbaat dank voor de bemoeienis. Van Ziggo ontving ik vandaag nog het advies om een nieuwe coaxkabel aan te sluiten (niet op ingegaan).
      Vriendelijke groet,
      Harleen Geantwoord op 7-4-2015 om 18:46

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Harleen

      een nieuwe coax kabel had volgens mij in deze niets uitgemaakt. Na d zenderwisseling wordt er wel veel meer geëist van de huisinstallatie, maar dat gaat dan m.n. over de ontvangst van digitale Tv.

      Uiteraard dienen de kabels wel in orde te zijn, maar het kan niet zo zijn dat alle zenders goed worden ontvangen, maar alleen het gastkanaal niet meer gevonden zou worden. En daar het ook speelt bij andere providers, staat het het dus ook los van de zenderwisseling van Ziggo/UPC.

      Ik las ook berichten dat de Guide voor het analoge signaal gestopt zou zijn, maar dat is ook een nadeel van het Internet, er word dan meteen enorm gespeculeerd en berichten worden al snel overgenomen. Ik heb van niemand vernomen, ook niet van Eurosport, dat de Guide niet meer doorgegeven zou worden, maar het was/is wel een groot grijs gebied.

      Maar gezien je reactie is het probleem wellicht verholpen en ik hoop dat het nu zonder problemen blijft werken. Ik lees dan ook wel berichten waarin men aangeeft dat analoog ouderwets is en men dat signaal geheel moet stopzetten, maar ik denk daar toch iets anders over. Veel mensen mensen maken er op e.o.a. manier nog gebruik van en ik vind dat je niet alleen aan jezelf moet denken, maar ook aan anderen.

      Dank voor je bericht. Dat wordt zeer gewaardeerd.

      mvg. Willem. Geantwoord op 7-4-2015 om 19:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Wil,

      het issue is al verholpen, dus het zou weer moeten werken. Laad anders even alle zenders opnieuw en controleer even of de recorder wel van de energiespaarstand is gehaald.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 12-4-2015 om 18:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info