• Hallo mensen , ik heb een Panasonic Lumix DMC-TZ70 gekocht , en nu wil ik de cd-rom op de laptop installeren ,maar ik krijg geen link om hem op de laptop te zetten. .Ben niet zo handig met installeren als ik geen link zie , waar ik die dan wel zichtbaar krijg zodat het automatisch gaat. Normaal gesproken komt er wel iets zichtbaar maar ook met het toestel aangesloten wordt er niks zichtbaar en dan weet ik het dus niet ...
    Wij hebben windows 10 op de Laptop, is dat misschien het euvel ???

    Met vriendelijke groeten Julia .

    Gesteld op 14-3-2016 om 16:56 in forum Panasonic DMC-TZ70 Misbruik melden
    • Ik heb dezelfde camera en bijbehorende CD ; die cd kon ik alleen lezen met een externe cd-lezer !
      Nadien was kopiëren naar mijn laptop eenvoudig, maar ...
      er is geen gebruiksaanwijzing in het Nederlands !! Mijn Engels en Frans zijn wel goed, maar als het om technische termen gaat, is het toch handiger om het in je eigen taal te hebben.
      Ik raad je dus aan om deze handleiding, hier op het internet gewoon bij je favorieten te zetten zodat je het altijd kan raadplegen. Zo nodig kan je ook specifieke bladzijden kopiëren en plakken in een Word document. Geantwoord op 25-4-2016 om 13:55

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info