• Hoe kom ik aan een WiFi wachtwoord naar mijnipad 2het wachtwoord wat op mijn camera zit werkt niet Tz70

    Gesteld op 31-1-2016 om 12:32 in forum Panasonic DMC-TZ70 Misbruik melden
    • Op de camera het knopje van WiFi indrukken.
      Op de iPad instellingen de WiFi aanklikken en de tz70 aanklikken dan komt er een nummer dat je op de iPad moet invullen, en dan maken ze contact met elkaar Geantwoord op 31-1-2016 om 14:39

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Hallo mijn vraag tz 70 Het wil maar niet lukken ik doe precies wat u voorstelde maar er komt geen geen nummer om intevoeren nog bedankt voor de moeite maar meschien heeft u nog een op lossing .nog voor de duidelijk heid mijn camera wordt wel weer gegeven ik heb nog geprobeerd met mijn oude wachtwoord dat wordt weer gegeven op mijn camera met Gr Geantwoord op 31-1-2016 om 15:45

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Als je WiFi op je pad hebt, en de tz70 aanzet en de wifiknop indrukt herkent de iPad hem en op de camera komt een code te staan die je dan op je pad invult. Klaar.
      Je kunt ook de handleiding downloaden, daar staat het ook in. Succes Geantwoord op 31-1-2016 om 21:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb de oplossing gevonden om zonder wachtwoord foto's heel gemakkelijk over te brengen van de camera naar mobiel - of naar de cloud.
      Als volgt:

      1 Zet de camera aan en druk op de wifiknop
      2 neem je mobiel en druk op het wifisymbool totdat je een lijst krijgt met wifiverbindingen
      3 Daar staat de TZ70 dan tussen. Druk erop en hou even vast, totdat je kan verbinden.
      4 Op de camera komt nu te staan: 'afstandsbediening aan - open de image app'
      5 als je die op je mobiel opent kan je kiezen tussen afstandsbediening of beeld overdragen. Klik op de laatste.
      6 Je fotolijst opent vervolgens. Klik rechtsboven op 'selecteer', en daarna linksboven op het vierkantje met de twee cirkels. Er opent dan een scherm waarin je 'lumix' aanklikt. Vanaf dat moment kan je maximaal 30 fotoos selecteren om over te brengen van je camera naar de mobiele telefoon. Klik op de plaatjes die je wil overbrengen. Er komen groene vinkjes voor te staan.
      7 Als je dat gedaan hebt, klik dan op het vierkantje linksonder op je scherm, waar een pijltje naar rechts bij staat. En dan: Joepiee! Hij kopieert! Je kan deze sessie herhalen met de volgende 30 en zo meer door terug te gaan naar home van de image app. en er weer 30 te selecteren.
      8 Liever naar de cloud? Druk op het MIDDELSTE symbool (twee pijlen naar boven) onderaan en zoek uit waar je ze naartoe wil hebben. Ik deed ze zo naar onedrive. Succes!
      Geantwoord op 23-10-2016 om 23:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info