• Afspeelknop werkt niet meer
    scherm blijft zwart
    hoor wel klik van genomen foto zonder projectie op scherm dat zwart blijft
    kan daarna via pc zien welke foto's ik nog op 'blincelings' gemaakt heb

    Gesteld op 28-2-2022 om 15:57 in forum Panasonic DMC-TZ60 Misbruik melden
    • Hoi,
      Heb je dit toestel nog maar pas aangeschaft, of heb je in't verleden nooit dit probleem gehad ???
      Ik heb nu een TZ70 nieuw gekocht en heb soms (1 op de 2) hetzelfde probleem !!
      Ik kan dit verhelpen door het toestel weer af te schakelen, en dan hopen dat bij het weer aanschakelen, wel lukt om via het schermpje te kunnen kijken naar wat je wil fotograferen.
      Chris Vanexem Geantwoord op 28-2-2022 om 16:22

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Beste Chris,dank voor de snelle info. Heb het toestel al heel lang. Overkomt mij nu de eerste keer. Gisteren toestel afgeschakeld, heropgeladen, met penseel hier en daar mogelijke stofjes uitgeborsteld, batterij en kaart gecontroleerd en na nachtje wou die deze morgen plots weer 1 testfoto maken maar dat geluk was van korte duur. Telkens ik daarna weer blindelings foto's maake hoorde ik wel de klik daarvan en ik zie ik op mijn pc via kaart welke (uiteraard vage) testfoto's ik maakte. Pfffff ik probeer het morgen nog maar eens. Ik hou u op de hoogte. Geantwoord op 28-2-2022 om 16:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Chris,
      afspeelknop werkt nog steeds niet. meevaller is nu wel dat ik op groot scherm weer gemaakte foto zie verschijnen.
      het verwijderen van foto's gaat ook niet zoals vroeger omdat ik mijn gemaakte foto's natuurlijk niet kan afspelen op groot scherm van fotoapparaat. MAAR ik kan wel door piepklein venstertje (+/- 1 cm op 1 cm) van boven links op apparaat vooraan die gemaakte foto's oproepen , dan op vuilbakje klikken onderaan knop apparaat uiterst rechts en dan zie ik door dat minuscuul gaatje het deleteprogramma verschijnen en klikken op welke foto's ik wens te deleten. Het went wel. Francine Geantwoord op 7-3-2022 om 16:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Francine,
      Ik denk , dat ik gister namiddag een oplossing heb gevonden voor ons probleem !
      Probeer eens het volgende:
      Bij het aanschakelen van het toestel, zorgen dat het kleine venstertje bovenaan links , volledig vrij is ! Zeker zorgen dat je vinger, of iets anders , er voor hangt !
      Raar, maar raar, indien je dit kleine venstertje bij het aanschakelen, met je vinger bedekt, krijg je (als dit de reden is) weer enkel een zwart scherm !
      Graag uw reactie,
      Chris Geantwoord op 7-3-2022 om 19:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Haha ik vond nu iets anders voortgaand op je besluit dat het iets met dat klein venstertje te maken kan hebben. 't 'Is het klein rechthoekig zwart LVF knopje (een dikke centimeter verder naar rechts) waar je moet op duwen (in - uit) en je ziet terug alles. Uitleg in gebruiksaanwijzing knop 8 LVF = hiermee schakelt u de weergave tussen de zoeker en het ICD-scherm

      Amaai, al jaaaren geluk gehad, wel al enkele keren aan geprutst, ook aan dat wieltje, zonder gevolg gelukkig.
      dikke merci voor uw hulp, samen zijn we ... goed
      mvg
      Francine
      Geantwoord op 8-3-2022 om 17:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info