• Sinds kort wordt op elke foto de datum en tijd van opname rechts beneden in de hoek weergegeven. Ik krijg dat niet weg, ook niet na bestudering van de uitgebreide handleiding. Opvallend is dat deze weergave nu pas gebeurt en nog niet in de eerste 5 maanden van het gebruiken van de TZ60.
    Ik vind dit hoogst irritant en zou graag hulp hebben.

    Gesteld op 10-10-2015 om 18:03 in forum Panasonic DMC-TZ60 Misbruik melden
    • Regelmatig geven gestelde vragen aan dat men nog onvoldoende thuis is in het gebruik van dit model camera of zelfs van een willekeurige camera. Men heeft wel een camera aangeschaft of gekregen maar (nog) niet het "rijbewijs" voor theorie behaald of nauwelijks doorgenomen.
      Daardoor vallen bepaalde vragen in de categorie: "De camera doet het niet, wie kan mij helpen".

      Ik heb het menu in de TZ60 nog maar één keer doorgelopen. Het menu bevat een optie waarmee de Datum op de foto kan worden geplaatst. Je kunt zelfs kiezen tusen alleen de Tijd, alleen de Datum of Datum én Tijd.

      Succes, TeeBee Geantwoord op 18-7-2016 om 23:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info