• HOE KAN IK FOTO'S VAN DE CAMERA NAAR MIJN PC OVERBRENGEN ?

    ALS IK DE CAMERA OP DE PC AANSLUIT, HERKENT DE PC DE CAMERA NIET.

    Gesteld op 1-5-2020 om 18:04 in forum Panasonic DMC-TZ100 Misbruik melden
    • Inderdaad lukt het als ik het kaartje in de PC doe. Maar met al mijn andere camera's sluit ik die met een kabletje op de SB poort aan en die worden allemaal binnen enkele tellen herkent en dan kan ik de foto's selecteren en overzetten op mijn pc.
      Dank voor je reactie en nu lukt het mij ook. Geantwoord op 1-5-2020 om 20:11

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Gebruik van het cardje is uiteraard een optie maar je toestel direct aansluiten op je pc is beter. Cardje is erg gevoelig voor storingen.
      Probeer eens een ander kabeltje en/of een andere usb-poort. Zo werk ik al jaren met mijn tz100 Geantwoord op 1-5-2020 om 20:20

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik doe het kaartje ook in de gleuf van de computer en dat werkt goed. Op het kaartje staan wel 900 foto's die blijven allemaal heel Geantwoord op 2-5-2020 om 10:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo, verbind je camera met een USB poort ,SCHAKEL nu je camera in en dan komt het symbool voor de verbinding klik daarop verbinden en doe dan je foto's eraf halen.lukt dit nog steeds niet stel jou vraag da opnieuw hier.
      Groetjes Willy Geantwoord op 2-5-2020 om 17:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem. De foto's kunnen niet via de usb kabel worden overgezet, wel rechtstreeks via de sd card. In het verleden lukte mij dit wel. Het opladen via de usb kabel lukt wel. Heeft iemand een idee welke instelling ik moet wijzigen?
      Groet,
      Wim Geantwoord op 13-5-2020 om 21:46

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info