• Ik zou graag willen weten hoe ik de lumix FZ38 op de fabrieksinstellingen kan terug zetten ivm onzuivere foto's. In de handleiding kan ik het niet vinden

  Gesteld op 27-11-2011 om 15:04 in forum Panasonic DMC-FZ38 Misbruik melden
  • Ga naar menu. Ga vervolgens naar SET-UP, aan de linkerkant het onderste icoontje. (blauw gereedschap). Ga vervolgens op zoek naar RESETTEN, dat staat op het 5de scherm. Daar kun je de opname instellingen restten en/of de parameters set-up.
   Volgens mij is dat wat jullie zoeken. Ik heb het zelf niet uitgeprobeerd, maar kwam het tegen tijdens het uitproberen van verschillende dingen.
   Succes,
   Jiltje Geantwoord op 8-3-2013 om 22:51

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info