• Hallo,

    betreft de Lumix DCFZ 82 ...al meerdere keren gehad dat de camera vast loopt , het beeld blijft wel aan en ik krijg de melding gelieve camera uit te schakelen en terug in te schakelen en ja nadien doet hij het wel ,maar wat is de oorzaak .ik gebruik de camera voor vliegtuigen te spotten, als bv de landing wordt ingezet en je krijgt dit voor ...dan is na het uit en inschakelen het vliegtuig al geland ...

    wie heeft dit al voorgehad en wie weet raad en daad ?
    grt,

    françois

    Gesteld op 19-3-2022 om 19:24 in forum Panasonic DC-FZ82 Misbruik melden
    • goede avond,

      heb je enig idee wat de oorzaak was ,of wat men heeft gedaan of vervangen ?ik stelde de vraag aan CameraNu .nl waar ik het toestel kocht en die weten het niet ...makkelijk , dan zijn ze ervanaf hé !! ik stelde ook de vraag aan een service ount in Belgie ( waar hij al in herstelling is geweest voor problemen met de aan/uit schakelaar ) en die schrijven mij het volgende >>>>
      Beste,

      Doordat de lens blokkeert, krijg je deze melding. Waarschijnlijk zit er stof/zand tussen de delen van de lens die over elkaar schuiven.
      Soms is het probleem verholpen door zelf een beetje aan de lens te trekken als die uit het toestel komt.
      Hopelijk is het probleem hiermee verholpen.

      Met vriendelijke groeten / Cordialement / Kind regards,

      easyRepair.be

      ik kan dit moeilijk geloven omdat ik te veel zorg draag voor deze camera .
      Geantwoord op 19-3-2022 om 20:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste,

      Ik heb mijn camera gekocht bij Camera Nu (online). Ben naar de vestiging in Eindhoven gegaan en daar ingeleverd. Ik kreeg netjes berichten waarin ik elke stap kon volgen. Na een maand had ik mijn camera gerepareerd weer terug. Geantwoord op 19-3-2022 om 20:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ik kocht mijn Lumix ook online bij CameraNu in NL in juni 2020 en ik kocht dezelfde voor de kleinzoon in feb 2022 . is de naam van het service centrum in Eindhoven Je nog bekend ?


      grt,

      françois Geantwoord op 19-3-2022 om 21:38

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb een mailtje gestuurd naar service@cameranu.nl met het probleem en kon kiezen. Zelf opsturen of naar het dichtst bijzijnde filiaal brengen. Wat uiteindelijk de oorzaak is geweest weet ik niet. Ik weet wel dat het probleem vaker voorkomt, want dit is niet de eerste keer dat deze vraag hier gesteld wordt. Geantwoord op 19-3-2022 om 21:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info