• wij kochten zaterdag in Aldi een ijsmachine. Vandaag eerste keer uitgeprobeerd nadat het koelvat ca. 24 u in diepvries zat. Het resultaat was lekker maar het ijs is veel te slap.

    In de handleiding staat dat je de vloeistof niet meer mag horen bewegen in de koelreservoir na invriezing. maar we hoorden ook geen vloeistof bewegen in het koelreservoir toen we het toestel uit de doos haalden.

    Heeft er iemand een oplossing?

    Gesteld op 30-6-2013 om 15:58 in forum PRIMO IM3 Misbruik melden
    • Wij kochten ook zo een ijsmachien van de Aldi in juni. We mochten het niet meer omruilen? We hebben hetzelfde probleem, wordt niet koud genoeg en hoorden geen vloeistof bewegen. Ik heb net gebeld naar het dienst na verkoop. Is volgens hen normaal dat we niets horen EN volgens de mevrouw wordt het niet hard en moet je het nog eens in potjes invriezen! Pfff, het zijn annozelaars! Volgens mij werkt het ene toestel wel en het andere niet, maar ze willen het gewoon niet toe geven! Geantwoord op 5-8-2013 om 15:31

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • (VERVOLG 05/08/2013 Wij kochten een machine in juni.) Ik heb een boze mail gestuurd en ik mag de machine nu toch kosteloos terugsturen naar hen (primo) en ik mag mijn geld terugvragen of hem terug. Ik denk dat ik mijn geld terug ga vragen... Geantwoord op 12-8-2013 om 09:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Mijn tante, mijn zus, een nichtje en ikzelf hebben bij Altijd een roomijsmachine gekocht en we zijn alle vier super tevreden, gisteren voor 30 man ijs gemaakt en is super gelukt wij ondervonden dat het fruit dat nog licht bevroren is vb bosvruchten of mango of appel dan pas fijn mixen beter stijf wordt dan niet licht bevroren ingrediënten, voor chocolade deze eerst smelten en dan ook even in de vriezer zo lukt het heel goed, het is wel snel gesmolten maar dat is de keerzijde voor super verse lekker ?? ijsje
      Veel succes Geantwoord op 29-6-2015 om 08:47

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info