• Deze middag nog naar tv gekeken. Vanavond tv aangezet , maar hij doet het niet .Zie nu dat er op de display waar ge de automatische antenne doet openklappen, een foutmelding staat . Namelijk ;Fout 2101 LNB kortsluiting ;
    .Daardoor natuurlijk geen tv kijken meer .Wie heeft dat reeds voorgehad , is pas van Juli 2018 nieuw.

    Gesteld op 15-4-2019 om 21:14 in forum Oyster Oyster Vision II Misbruik melden
    • Beste Paul, ik had ook resets gedaan etc. maar zonder resultaat. Ben uiteindelijk naar de expert gegaan en die hebben de stroom van de schotel gehaald en weer opnieuw erop gezet. Niet door gewoon even de stroom van de camper te halen maar van de unit van de antenne. Ik heb een Oyster en in 1 van de kastjes zit de unit waar de draden van de schotel en die van de ontvanger bijeen komen. Daar heeft hij de stroim losgekoppelt en weer verbonden, dat is een andere reset, en toen deed hij het weer prima.
      Mvrgr
      Dick Geantwoord op 26-1-2020 om 09:35

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Hallo , Verleden jaar in April zelfde meegemaakt , met zelfde foutmelding . Is ook een oyster 5 , en nieuw van Juli 2018 . Er is 3 jaar garantie op de installatie, zodoende ben ik bij de invoerder, of de verantwoordelijke in belgie voor alle garanties geweest . ( Van Espen in Werchter ) . Die mensen hebben na veel zoeken en heen en weer bellen naar de fabriek in Duitsland , een nieuwe printplaat gemonteerd, en tot nu toe werkt alles nog perfekt .Groetjes Eric Geantwoord op 26-1-2020 om 11:00

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik heb ook op een gegeven moment gehad dat ik geen beeld meer had, en gaf dan aan geen lnb, de dealer vertelde uiteindelijk wat de kwaal inhield, kreeg in Spanje telefonisch het advies het kastje welke in mijn Hymer was waar aansluitingen van de schotel en aansluiting naar atv was te koelen met een flesje koud water of koelmodule uit koelkast en dat tegen het kastje bevestigen. Mijn vrouw en ik vonden dit wel raar maar hebben het toch geprobeerd en inderdaad hielp dat kregen op dat moment weer beeld, echter als de temperatuur te hoog wordt en je wil weer TV kijken gebeurde hetzelfde. Na onze vakantie is het kastje verstuurd naar OYSTER en tijdje geen klachten meer, van de week ineens geen beeld, alles nagezien alles overnieuw geinstalleerd mocht niet baten. Wel op de duur kreeg bik beeld maar van enkele zenders buitenlands en nu afspraak gemaakt met specialist om te zien of deze klachten verholpen kunnen worden. Heb de oyster nieuw laten installeren bij aankoop nieuwe camper, heb nu bijna alle jaren storingen en geen ontvangst gehad ben blij dat ik geen abonnement van Canaal digitaal had anders was ik een hoop geld kwijt zonder goede ontvangsten, ligt niet aan canaal digitaal maar aan slechte OYSTER twee schotel antenne, kosten hoog plezier geen Geantwoord op 30-4-2022 om 17:16

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info