• Ik heb in oktober 2x OPPO gekocht. Ik had nog € 30 beltegoed, gekocht bij een supermarkt. Geïnstalleerd en daarna bevestiging ontvangen van KPN dat dit was gebeurd. Niet gebruikt en nu is beltegoed ineens NIHIL. Hoe kan dit en waar kan ik hiervoor terecht ????

  Gesteld op 13-1-2022 om 17:22 in forum Oppo A15 Misbruik melden
  • Bij mij is hetzelfde gebeurd.
   De oppo ging bij een slecht wifi-signaal automatisch over op het mobiele netwerk. Dat kost beltegoed.
   In instellingen kun je dat uitzetten. Geantwoord op 18-6-2022 om 22:09

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info