• hoe kan ik een radiostation in mn opel astra vast zetten in de memory van de radio dan hoef ik hem niet steeds op te zoeken

  Gesteld op 14-12-2011 om 23:04 in forum Opel CD30 mp3 Misbruik melden
  • Ik heb precies het zelfde probleem. Ik heb sinds kort een Astra waar de CD30 MP3 radio in zit, maar ik kan met geen mogelijkheid ontdekken hoe ik een zender onder één van de 9 knopjes kan vastzetten. Eerst dacht ik dat ik het niet snapte omdat de handleiding in het Deutch/English/Français/Español/Português was, maar ook nadat ik de Nederlandstalige handleiding had ge-download kon ik alleen de woorden lezen zonder te begrijpen wat er bedoeld wordt. Het moet toch mogelijk zijn dat iemand mij kan vertellen hoe ik een geselecteerde frequentie onder een knopje vast zet?

   Mocht dit "ge-avanceerde" apparaat dit niet kunnen dan ga ik hem er maar uit slopen en vervangen door een echte radio. Geantwoord op 18-1-2012 om 22:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Volgens mij volstaat het even ingedrukt houden van de knop waaronder je de zender wil plaatsen... Na de bliep zit de zender onder de knop! Geantwoord op 9-2-2012 om 21:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info