• De bloeddrukmeter geeft vaak de melding EE. (oorzaak oppompdruk manchet te laag) Als oplossing staat aangegeven: Pomp de manchet 30 mmHg lager op dan de vorige waarde.
  Mijn vraag: Die waarde wordt toch door de meter automatisch bepaald (tot maximaal 212 mmHg) Hoe kan ik het manchet dan lager oppompen?
  willie@familie-kah.nl

  Gesteld op 26-8-2012 om 22:46 in forum Omron MX3 Plus - HEM-742-E Misbruik melden
  • aan;
   willie@familie-kah.nl

   ik heb dezelfde vraag betreffende EE - hoe kan ik dan het manchet dan lager oppompen ? willemvandort@gmail.com Geantwoord op 5-3-2013 om 18:34

   Waardeer dit antwoord (56) Misbruik melden
  • Ik krijg hierop geen afdoend antwoord. Alleen verwijzing naar de gebruiksaanwijzing, maar die beantwoordt de vraag ook niet helaas. Geantwoord op 5-3-2013 om 23:26

   Waardeer dit antwoord (28) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info