• Ik kocht een stappenteller OMRON HJ-321-E weet niet hoe ik 's morgens de teller terug op nul moet zetten. Hoe is het mogelijk dat de firma, nadat velen dezelfde vraag stelden, nog steeds geen oplossing voor dit probleem op de HANDLEIDING gezet. Laat u mij eens iets weten?
    PEETERS Guido 2000 Antwerpen

    Gesteld op 3-1-2021 om 16:40 in forum Omron HJ-321-E Walking style One 2.1 Misbruik melden
    • Dit is een site van gebruiksaanwijzingen met een onderling vragenforum. Het is dus geen vragensite van Omron. Daarvoor zou je bij Omron zelf moeten zijn.
      Volgens wat anderen hieronder al zeiden: de teller gaat vanzelf om 24.00 uur op 0, klaar voor de volgende dag.. Dat zit in het systeem. Het is een dagteller met een 7 daags geheugen van stappen en kilometers. Als je hem telkens op 0 zou kunnen zetten klopt dat niet meer.
      Wel gaf iemand anders hieronder de volgende tip: • U moet 2 seconden op mode duwen dan komt er ctrl op en dan duw je op set. Geantwoord op 19-2-2018 om 19:25.
      Of dat werkt weet ik niet, anders moet je je erbij neerleggen dat je de al gemaakte stappen moet opschrijven vóórdat je je wandeling gaat afleggen.
      Een andere mogelijkheid is de stappenteller op je nachtkastje te leggen en pas bij je te steken wanneer je gaat wandelen.
      En anders zou je een activiteitenmeter moeten kopen, die meer kan. Daar is dan de prijs ook naar. Geantwoord op 24-1-2021 om 17:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info