• patat...heb het ook zitten en ook bij mij komen die codes erop.Aan de reacties te zien zal ik maar uikkijken naar een nieuw toestel maar tzal geen olympus worden vrees ik want mij zou het niet verwonderen dat dit zo geprogrammeerd is in het toestel om na een tijd stuk te gaan zodat je een nieuwe moet kopen.

    Gesteld op 20-2-2012 om 13:25 in forum Olympus Mju-700 Misbruik melden
    • Heb hetzelfde euve sinds afgelopen week.
      5E02 staat voor het display/scherm en de 5F08 voor de lens.
      Op youtube staat zelfs een filmpje waar je kan zien om het display/schermpje te vervangen.
      Tijdens het zoeken op internet blijkt het een bekend euvel te zijn oftewel een ontwerpfout. Nadat dit bekend was zijn er zelfs nog dezelfde manier andere modellen gemaakt (als het waar is wat ik heb gelezen. Er staat een tip die bij enkele heeft gewerkt. maar niet bij. Mij camera met lens naar boven houden toestel aanzetten en lens/het uitzoemende deel vasthouden en er iets of wat mee schudden etc. Dit ivm dat er zand of vuil tussen zou kunnen zitten. Ik kan je vertellen dat het bij mij in ieder geval niet werkt en vrees dat het bij mij aan het motortje ligt welke de lens/het uitzoemde deel naar buiten/binnen verzorgt. Ben ook nog even naar een electrowinkel geweest en die hadden het ook al over het motortje en dat het zoiezo meer dan eur 100 ging kosten. Het verstandigst is om voor dat geld een leuk ander `niet`olympus toestel te kopen. Kijk voor de gein is op www.cameranu.nl. Hebben heel veel toestellen voor enorm lage prijzen. Su6 Geantwoord op 18-3-2012 om 11:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info