• In mijn Outlook 2016 staat het account .....@me.com bovenaan.
    Daaronder het account ....@Ziggo.nl
    Nu moet ik na openen steeds eerst naar het Ziggo postvak-in.
    Liever heb ik mijn Ziggo account bovenaan.
    Hoe werkt dat?

    Gesteld op 5-9-2017 om 11:38 in forum Office Outlook 2016 Windows Misbruik melden
    • Je kan dit eenvoudig doen, d.m.v. de linkermuisknop ingedrukt houden op het e-mailadres dat je wilt verplaatsen. Dus je gaat op het desbetreffende e-mailadres staan, druk 1 x op de linkermuisknop en houd deze ingedrukt en schijf het desbetreffende e-mailadres naar boven of naar beneden en laat de linkermuisknop los.
      Dit moet lukken, Suc6 Geantwoord op 22-9-2017 om 09:59

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Wat eigenlijk bedoeld wordt - denk ik - is dat u van het ziggo-adres uw standaardaccount wilt maken? Dat is het account waarmee normaal uw post wordt verstuurd (en waarop de antwoorden binnenkomen). In Outlook 2016 kan ik niet - zoals de eerdere suggestie - met de muis een regel verplaatsen (dit kan wel met de blauwe pijltjes rechtsboven de lijst van accounts.
      Maar wat u wel kunt doen is: ga op de ziggo-account staan zodat het gemarkeerd (blauw) wordt. Dan kunt u boven de lijst de knop : "als standaard instellen" klikken en het vinkje komt voor het account te staan. (De knop is NIET zichtbaar als het huidige (aangevinkte) account gemarkeerd is!). De volgorde in de lijst maakt dus niet uit, wèl de plaats waar het vinkje staat! succes! Geantwoord op 30-10-2017 om 19:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info