• Hallo,
    Ik heb een wasmachine van merk OK OWM 460-D-NL
    hij spoelt en al alleen hij doet niet meer centifrugreren en kan nu mijn was er niet uithalen hij gaf wel err-2 aan

    Gesteld op 11-4-2017 om 18:11 in forum OK Wasmachine Misbruik melden
    • Hallo. Meschien een later reactie op jullie vraag. Ik heb het zelfde probleem vandaag onder vonden. Het probleem zit in het vilter. Haal als eerst de stekker uit het stopcontact
      het water weg lopen uit het slangetje. Die naast het filter bevindt rechts onder in zit een klep. Hey slangetje kan je een stukje naar je toe trekken. Leg er een bakje onder. Dopje er van af halen. Laat het water weg lopen in het bakje. Komt er geen water meer uit. Dopje er op. Nu kan men de deur openen van de wasmachine. Draai vervolgens de filter open die naast het slangetje bevindt. Maak de filter schoon zo dat er weer water er door kan lopen tijdens het wassen. Dat is de reden dat hij error2 aangeeft. Stekker in de stopcontact. Nu kan men weer een wasbeurt draaien. Grt lucien. Geantwoord op 25-12-2017 om 11:53

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden
    • hoi ik heb ok owm 260-DNLen heb altijd zelf gemaakt...soms is het dat de deur niet goed sluit,, of soms is het dat de pomp verstopt zit,of soms is het zo dat iets vastzit teveel wasmiddel,daarom gebruiken wij al vanaf begin ARIEL PODS. en geen vloeibaar wasmiddel..
      tip:: was alleen je badmatjes een keer per week met 90 graden zodat de wasmachine ook een keer per week warm water op hoge temperatuur alles schoon krijg.
      en gooi CALGON tablet en AFWASTABLET vana je vaatwas er in met een lepeltje BAKINGSIDA van de supermarkt Jumbo in de trommel..

      1–uit de stopcontact trekken afvoerslang en toevoerslang met je douche slang ( haal de douchekop eraf .goed afspoelen aan de binnenkant met warm water..
      2– alle kleine slangen er af halen aan de boven en onder en zijkant en dan alles met warm water spoelen en schoonmaken.
      3– de afvoer pomp is meestal de probleem er afschroeven aan de onderkant. hij zit aan de afvoerslang.
      4– de pomp open maken alles van binnen reinigen en weer er op zetten —let op maak foto’s van hoe ze er uit zagen voordat je ze er afhaalt.
      5- dan alles weer erop zetten en goed ondergrond waar de wasmachine zit droog maken,want er mag absoluut geen water onder de wasmachine zitten. in verband met kortsluiting.
      daarna afvoer en toevoer slang weer aanzetten kraan open en afvoerslang aansluiten op de afvoerpvc ,en dan pas de elektriciteit weer aan.en draai maar een korte programma en kijk wat hij dan doet.
      6– bij mij is altijd pomp er af en schoonmaken en dan gaan alle errors weg...
      hoop dat dit jullie helpt gr RANGDAR RASHID Geantwoord op 4-1-2020 om 15:09

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb een wasmachine van merk OK OWM 460-D-NL. Na 50 minuten geeft hij een storing Err7. Volgens de Duitse handleiding is dat een motorstoring. Hoe lossen wij dat op? Geantwoord op 29-12-2022 om 18:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info