• op welke trapfrequentie je de nuvincy ook instelt, hij reageert niet

    Gesteld op 16-9-2018 om 17:07 in forum NuVinci Harmony Misbruik melden
    • Nou dat is niet helemaal waar, de 380 naaf werkt wel, ik had een 360 harmony naaf in mijn cannondale mevaro
      Die is onder garantie vervangen door een 380 harmony bij nuvincy en de vastberadenheid van mijn rijwielhandelaar daarna begonnen de spaken de breken in het achterwiel, dit is te wijten aan de hoge velgranden die dit type fiets heeft en de grotere naaf, daardoor worden de spaken te hard gefixeerd in het wiel . Dit is opgelost door de pedaleur(rijwielhandelaar) en betaald door cannondale er zitten nu velgen (voor en achter)in met lage velgranden( niet van cannondale maar dat was mij vooraf gezegd)
      Hij fietst als een tierelier, helaas vorige week hard gevallen met de fiets en nu pakt hij weleens heel even(halve omwenteling)de verkeerde en te zware versnelling op na het freewheelen, maar ik denk dat hij even voor een herkalibratie terug moet, volgens mij is dit 100% te wijten aan de val, want zinsdien heeft hij dat.
      Om in aanmerking te komen voor volledige garantie van nuvincy moet de leverancier de naaf of complete fiets opsturen naar nuvincy. Kortom de handelaar moet er boven op zitten en u moet beteidt zijn om de fiets een tijd te missen, maar ik vond het de moeite waard. Geantwoord op 16-9-2018 om 19:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info