• Bewste Nu-Vinci medewerker.
    Ik heb een Sparta B4 met Nu-Vincy syncro. Het functioneerd prima, echter ik moet soms, en soms wel 3 X p dag het systeem callibreren. De versnelling blijft hangen en callibreren lost het probleem op. Maar na 20-30 km gebeurt het weer. War zou ik er aan kunnen doen om dit "blijven hangen"te veoor komen.

    Nog een vraagje, in de confuguratie kom ik de optie, SchakelTip tegen. Ik kan deze aan en uit schakelen. Kunnen jullie deze functie vertellen.??

    Vriendelijk dank Rene Prooper

    Gesteld op 21-6-2015 om 16:56 in forum NuVinci Harmony Misbruik melden
    • De klacht over de noodzaak tot veelvuldig callibreren had ik ook op mijn KOGA. Na controle bleek dat de bediening die in een kastje bij de naaf zit niet juist werkte. Deze is vervangen. Na enkele dagen ging het display op onverwachte momenten bij stilstand knipperen en ging de naaf in het zwaarste verzet waardoor het wegrijden erg lastig werd. De software bleek een foutje te hebben. Na installatie van de voorgaande software versie is het probleem opgelost en fiets ik een week zonder klachten. Fietsenmaker Erik Bruining in Klazienaveen gaf snelle service maar had er het nodige werk van. Ik ben eigenlijk wel verbaast dat de naaf niet naar behoren door de fabrikant is afgeleverd .

      Geert Wegh Geantwoord op 21-6-2015 om 17:39

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Onze Koga fietsen hebben exact dezelfde problemen. Gisteren nog bij de dealer geweest en deze heeft op één fiets de nieuwste software geïnstalleerd, versie 3.x. Vandaag weer zo'n 50 km gefietst en blijkt dat de problemen er nog steeds zijn. Ik begin mijn geduld te verliezen en krijg spijt dat ik dit systeem op mijn fietsen gekozen heb. Omdat ik lees dat er meerdere gebruikers dezelfde problemen hebben wil ik graag een deskundige horen over dit probleem.

      Wil Snel Geantwoord op 24-7-2015 om 19:54

      Waardeer dit antwoord (19) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info