• Wat moet ik allemaal losmaken voordat ik de condensator van afzuigkap D7050 kan vervangen en waar moet ik beginnen?

    Gesteld op 20-2-2016 om 11:44 in forum Novy D 7050 Misbruik melden
    • Alhoewel ik er bijna zeker van ben dat deze vraag voor de indiener niet meer van belang is wil ik toch even reageren om andere lezers te helpen. Om deze condensator te vervangen moeten alleeerst de beide RVS schaten worden verwijderd. De bovenste zit vast met een z.g.n. plafondbeugel ( zie gebruiksaanwijzing) en bij het losdraaien van de twee parkers (=zelftappende schroeven) moet de bovenste schacht worden vastgehouden om naar beneden vallen te voorkomen. Daarna de schacht voorzichtig in de onderste schacht laten zakken en vervolgens de onderste schacht losdraaien door de vier buitenste parkers van onderaf los te draaien (eerst de filters verwijderen). Nu moet bovenaan de afvoerpijp worden verwijderd en daarna de "deksel" waar de motor en condensator aan vastzitten demonteren. Daarvoor moet de hoekbeugel op de muur worden losgeschroefd en de 4 schroeven in elke hoek van de "deksel" verwijderen. Nu kan deze bovenkant met motor en condensator worden opgetild maar eerst nog de kabelbevestiging aan de voorzijde enigszins losschroeven. De condensator heeft een waarde van 2,5 uF 400 Volt en zit met een M8 bout vast. Geantwoord op 30-10-2017 om 12:35

      Waardeer dit antwoord (55) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info