• De WA8616EL doet het niet meer, op de display verschijnt een soort slotje

  Gesteld op 20-2-2011 om 14:40 in forum Nordland WA 8616 EL Misbruik melden
  • Hadden wij plotseling ook, en volgens de handleiding moest je 6 seconden op de 2 rechtse knoppen drukken, dit gaf geen resultaat, wel door 10 seconden op de 2 LINKSE knoppen te drukken, hierna ging de melding weg.


   Succes

   Hans
   Geantwoord op 23-7-2011 om 10:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • inderdaad!! Ook ik had plotseling een knipperend deurslotje...en 2 seconden op de 2 linker knoppen indrukken (waarop een deurslot teken staat aangegeven) werkt!! Kan weer de was doen....bedankt!! Geantwoord op 12-2-2012 om 10:16

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info