• onze wasmachine geef E40 deur is dicht.
    water wat er in zat van het wassen eruit gehaald wasverzachter zat er nog in dus was nog niet klaar.
    Nagekeken deur sluit er is stroom wasmachine draai niet als je hem op een wasstand zet want geeft dan e40 aan met centrifigeren pomp die af en stop er mee na een seconde of 5 maar tromel draai niet en geef gelijk daarna e40 aan wie weet wat we kunnen doen om de storing eruit te krijgen resetten help niet wie oh wie weet wat we kunnen doen en waar het nog meer aan kan liggen ?????

    Gesteld op 2-5-2015 om 18:23 in forum Nordland WA 8616 EL Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info