• manchet vervangen van de WA 8145 ?

    Gesteld op 8-1-2013 om 15:10 in forum Nordland WA 8145 IMP Misbruik melden
    • Hierbij mijn ervaringen met de Nordland WA 8145 mede na diverse filmpjes op You Tube:

      Verwijder de vulbak, het klepje rechtsonder en het bovenblad. Open de deur. Verwijder de afsluitringring door deze aan de onderzijde van de manchet los te maken. Frommel de manchet eerst naar binnen en haal deze er dan voorzichtig uit. Aan de achterzijde van de manchet komt ook vanzelf een afsluit(veer)ring vrij. Beide afsluitringen bewaren voor de montage van de nieuwe manchet. Verwijder de voorkant (2 schroefjes boven gaan schuil onder het niet te verwijderen bovenste deel aan de voorkant; dat bovenstuk even een klein stukje oplichten om er bij te kunnen + 2 schroeven verwijderen aan de onderkant van de machine; daarvoor de machine even kantelen derhalve).

      Om de nieuwe manchet gemakkelijker te kunnen plaatsen is het aan te raden de betonnen kraag te verwijderen. Draai de 5 schroeven eerst los met een passende (inbus)sleutel, eventueel gevolgd door een boortol met passende bit. De kraag kan dan verwijderd worden. De nieuwe manchet is klaar voor montage. Lijkt een beetje op het omleggen van een fietsband. Met 2 personen gaat dit beter. Vergeet niet de afsluitring terug te plaatsen.

      Daarna alles weer in omgekeerde volgorde terug plaatsen. De voorste ring maakt na plaatsing het karwei in feite af. Monteer de bladen weer en plaats de bak en het plaatje terug.

      Na ca 1 uur moet alles gebeurd zijn (achteraf gezien dan....)
      Succes!

      Jan Geantwoord op 20-4-2014 om 00:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info