• batterijen verwisselen in buitensensor.
    Na verwisselen zijn er weer aanduidingen op het display van de buitensensor .
    Op de gebruiksaanwijzing staat dat 3 seconden lang de "Downknop ingedrukt moet worden om verbinding te maken met die sensor . Er kwamen horizontale streepjes [ ik drukte 4 of 5 seconden] . Nog een keer 3 [ ik drukte 4 of 5 ] seconden ingedrukt , De streepjes blijven zichtbaar . Nu gaat de sensor in een balkon-kast . Balcondeur op slot en gordijnen dicjht ,
    VRAAG
    WAT MOET IK NOG DOEN ?
    Vast hartelijk dank voor de hulp!! Groetjes!!

    Gesteld op 28-3-2022 om 20:58 in forum Nor-tec Model 73383 Misbruik melden
    • Het lijkt erop dat de sensor toch geen verbinding maakt. Na drie sec indrukken van de downknop zou er sprake moeten zijn van verspringen van 1 naar 2 naar 3 en zodra het nummer van de aangesloten sensor verschijnt 2 x drukken voor vergrendelen van sensor 1. Ik ken het euvel omdat bij mij de sensor heel af en toe verspringt en is het soms zaak om het zien van de meting van de sensor de downknop iets langer ingedrukt te houden. Evenwel, het lijkt erop dat de buitensensor toch geen verbinding maakt als u ook bij het wisselen van 1, 2 naar 3 etc helemaal geen metingsweergave ziet. (Tussen mijn weerstation en de buitensensor zijn twee muren (1 dubbelsteens en 1 gipswand). Geantwoord op 28-3-2022 om 21:42

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dank u wel !
      Vraagje :
      Bedoelt u : na indrukken [3 sec] is er een weergave op de display v d sensor ? En daarna ergens 2x op drukken voor vergrendeling sensor 1 ? Hij is nog niet aangesloten..

      Hartelijk dank voor uw snelle reactie ! Geantwoord op 29-3-2022 om 12:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Uiteindelijk sensor naar binnen gehaald en het hoofdapparaat v d elektriciteit af..Na enkele pogingen hadden ze verbinding met elkaar....
      Zulke dingen duren veel te lang voor mij...
      Straks moet ik een ingrijpende renovatie meemaken .
      Ik zie wel hoe het zal gaan....
      Maar voor nu vind ik het sympathiek dat u wilde weten of het nu lukte!!
      Geantwoord op 29-3-2022 om 22:27

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info