• kan ik foto''s gemaakt met dit toestel op mijn pc zetten

    Gesteld op 18-7-2016 om 18:33 in forum Nokia 108 Misbruik melden
    • Dat kan met "Bluetooth". Dat is een communicatiemethode voor korte afstanden. Er is een Bluetooth-adapter (vaak in de vorm van een klein USB-stickje) voor nodig. Maar de handelingen die je ervoor moet doen, zijn dermate onlogisch dat het voor veel mensen een hele tijd duurt. Zelf heb ik de boel eerst in een hoek geflikkerd, en een jaar of zo later weer eens opgepakt. Uiteindelijk is het me gelukt, maar telkens als het weer wil doen, moet ij weer uitzoeken en uitproberen hoe het ook alweer moest. Ik schaam me er bijna voor dat Bluetooth oorspronkelijk door een Nederlander is uitgevonden. (Voor achtergrond zie bijv. Klik op deze LINK). Het beste is advies te vragen aan iemand in de buurt die er ervaring mee heeft en ook geduld heeft om het desnoods meerdere keren uit te leggen. Geantwoord op 18-7-2016 om 19:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik vergat nog te vermelden dat de gang van zaken NIETbij alle Bluetoothadapters hetzelfde schint te zijn. Vandaar dat ik geen praktische info kan geven. Vraag het liever "live" aan iemand in de buurt of zo. Geantwoord op 18-7-2016 om 19:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info