• Hallo, ik heb een Alto Kew Dynamic p406. Het probleem met de hogedrukreiniger is wanneer ik de watertoevoer aanzet het apparaat begint te schokken doordat de motor niet opgang komt. Zodra ik de watertoevoer uitzet en ik knijp het handvat in van het pistool draait de motor als een zonnetje. Als ik de watertoevoer een heel klein beetje open zet, dan komt de hogedrukreiniger wel opgang maar niet echt geweldig. Ik heb de kleppen en olie vervangen en bij VVS online zeggen ze doodleuk dat het apparaat kapot is. Ik denk daar persoonlijk anders over maar VVS online wil me niet helpen en zo kom ik er niet uit wat nou het probleem is. De hogedrukreiniger lekt geen olie of water en hogedrukslang + pistool lekken ook niet. Ik hoop echt dat iemand mij weer een stapje verder op weg kan helpen naar een oplossing. Alvast bedankt aan diegene die de moeite willen nemen om mij te helpen via dit platform. Grt, Antoine

    Gesteld op 4-8-2020 om 14:10 in forum Nilfisk-ALTO C 110.3 X-TRA Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info