• goede middag ik heb een nicon7000 en ik gebruik de camera voor vliegtuigen maar kan maar niet goede fotos krijgen als ik de knop indruk maakt hij soms wel eens een foto maar heel vaak gebeurd er niks ik had eerst een d3200 en die werkte heel goed

  Gesteld op 30-3-2019 om 10:42 in forum Nikon D7000 Misbruik melden
  • wilt U door de ramen naar buiten fotograferen of in het toestel. Het kan zijn dat hij scherp stelt op iets dat vlak bij u is en dan kan hij dus niet scherpstellen en doet die niets. Probeer altijd scherp te stellen door dan de afdruk knop op iets anders ver van u vandaan, half in te drukken en dan naar buiten toe forograferen. U moet wel eerst hiermee oefenen
   succes
   Peter Geantwoord op 30-3-2019 om 17:24

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Bedankt voor het antwoord
   Maar ik ben vliegtuig spotter en maak foto's van straaljagers en de foto's willen niet goed weet u ook wat ik voor instelling ik moet hebben al vast bedankt
   Geantwoord op 30-3-2019 om 18:22

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Dan kunt u AF-C instellen. dan stelt de camera continu scherp en maakt hij wel foto's bij bewegende voorwerpen.
   Succes Geantwoord op 12-9-2019 om 12:49

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info