• Ik heb sinds 4 weken een Nikon d5200. Nu werkt mijn autofocus niet meer. Ik zit op een foto cursus en heb met de docent gewisseld van lens, welke het ook niet doet. Als hij mijn lens op zijn body zet doet mijn lens het ook. Dus bij ligt het aan de body. Wat kan het zijn, kan ik een verkeerde instelling hebben gebruikt of is er in de body iets wat niet werkt?

    Gesteld op 29-4-2014 om 14:58 in forum Nikon D5200 Misbruik melden
    • Als de lens op een andere body werkt dan ligt het aan jouw body en dan zou ik direct terug gaan naar winkel.
      Omgekeerd dan werkt de lens niet en is de motor stuk dan ook direct terug naar de winkel gaan.
      Rob. Geantwoord op 29-4-2014 om 16:54

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Probeer een simultaan de knop <Menu + Informatie> in te drukken, houd dit een 5-tal seconden ingedrukt en uw D5200 is nu gebracht op fabrieksinstelling.
      Aan uw lens is er A-M zetting en een On-Off switch. Probeer de A-M eens op A. Dan werkt uw lens automatisch.
      Is dit alles niet ok? Dan belt u maar naar 00319001225564 en daar helpen ze u vast en zeker. Dit getuig ik u en mijn problemen waren opgelost. Geantwoord op 2-5-2014 om 18:55

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Druk de knoppen < Menu en Info > simultaan 5seconden in. En dan is het toestel terug als nieuw. Alles is dan softwarematig terug gezet zoals bij de productie zelf.
      Geantwoord op 2-5-2014 om 19:00

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info