• waar kan ik de infrarood ontvanger aktiveren op D5200 om met afstandbediening te werken ? Ik vind dit nergens !

    Gesteld op 13-4-2014 om 18:07 in forum Nikon D5200 Misbruik melden
    • Betreffende de Nikon ML-L3 infrarood afstandsbediening ondermeer voor de Nikon D5200.

      De instelling is te vinden onder knopje 4 (ondermeer met het symbooltje : “afstandontspanner”) op de bovenzijde (rechts) van de camerabody (Gebruikshandleiding D5200, pagina 1, kennismaken met de camera). Toets dat knopje 4 in en de lijst met opties kom op de monitor. Kies met de multiselector op het onderste keuze balkje voor de optie: 2S Vertraagd op afstand ML-L3 of Direct op afstand ML-L3. Daarna bevestigen met OK.

      Ook in het menu is deze instelling te vinden.

      Menu : -> kies voor: Opnamemenu -> Scrol met multiselector naar beneden en ga verder met het 2e gedeelte van het opnamemenu-> kies voor: Ontspanstand -> toets OK -> maak keuze met Multiselector bv : Direct op afstand (ML-L3) -> toets OK

      De infraroodontvangers zelf zijn te vinden op de voorzijde (links midden) = 10 en op de achterzijde (rechts boven) = 4 van de camerabody (Pag. 1 en 2 en ook 26 en 27 van de handleiding)
      Geantwoord op 14-4-2014 om 16:33

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Correctie op de plaats van de infraroodontvangers : links midden met zijn rechts midden en rechts boven moet zijn links boven. Met excuus. Geantwoord op 14-4-2014 om 16:38

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info