• Als ik mijn LiveView knop indruk doet deze het niet met de melding "Kan livebeeld niet starten met huidige instellingen of in huidige instellingen" en bij het drukken van play of ook wel foto weergaven knop krijg ik de melding "Weergave is momenteel niet beschikbaar" Als ik het menu in ga zijn heel veel opties in het opnamemenu grijs en in het Setup-Menu ook best een aantal grijs, en is het gehele retoucheermenu niet toegankelijk en grijs, probeer ik deze wel in te gaan of een van de grijzen te openen dan krijg ik "Deze optie is niet beschikbaar met de huidige instellingen of de huidige staat van de camera" En soms krijg ik bij een van deze ook een melding Deze optie is niet beschikbaar door de huidige instellingen of de huidige modus van de camera" wat ikvermoed is dat de batarij status hierop van invloed is en bij een volle baterij net een andere melding geeft als bij een lager dan 10% batarij maar dat is puur gissen gezien ik dit nog niet heb getest.
    Ik heb elke stand geprobeerd, van P S A M portrait tulp dansendmeisje poppetje et pet landscpae iemand met hoed en bliksemstraaltje en AuTo en ook Guide dit maakt allemaal geen verschil. meldingen blijven overigens hetzelfde.
    Fotos maken lukt wel en ook in de stand waar ik deze in zet, ook de instellingen die ik gebruik werken allemaal, ik krijg alleen geen preview te zien van de fotos die ik heb gemaakt, de fotos staan wel perfect op de SD card. Firmware 1.01 staat er op en er is een 1.04 die ik ook heb gedownload, probleem is dat ik geen sd cards kan formateren omdat dit een zo een grijze optie is, net als verwijderen een grijze optie is. Ik kan dus geen SD-Update Card formateren waar ik de nieuwe firmware op kan zetten, haal ik het kaartje met de hand leeg op DCIM mapje na en ik zet het ,bin update bestand in de root van de sdcard dus dat je bij opvragen van de directory DCiM en D3200_0104.bin tevoorschijn komen, deze in de camera dan naar menu setup-menu en laatste optoe firmwaregegevens krijg ik alleen de optie Done maar geen enkele mogelijkheid de firmware te kunnen updaten, alsof de camera in een soort kinderslot functie staat of dat de bestuurder van de camera "in mijn geval iik dus" ineens geen administrator rechten heeft en daardoor een heleboel functies niet meer mag uitvoeren.
    Alles aan en op de body van de Nikon 3200 zijn legitiem en origineel, ik heb het als een compleet pakket gekocht bij een wel bekende reseller van Nikon cameras dus ik weet 100% zeker dat er niet is gerommeld met de camera of dat er onderdelen op zitten die niet origineel zijn, dit is echt uitgesloten. Ik heb ook altijd prettig gebruik gemaakt van de camera en ondanks dat deze zover ik heb begrepen uit deproductie is gehaald doet hij zijn nieuwste gelijke broeders niet ten onder, het is en blijft een hele mooie camera, echter zijn de functies die het nu niet doen wel voor cruciaal belang voor mij.

    Alvast bedank voor de moeite en ik hoop echt op een antwoord, geld voot zomaar een nieuwe of een goede tweede handse heb ik niet voor handen dus ik hoop dat het toch een instelling is die ik over het hoofd heb gezien.

    Gesteld op 6-1-2022 om 22:45 in forum Nikon D3200 Misbruik melden
    • Heeft u dit intussen kunnen oplossen?
      Ik heb identiek hetzelfde probleem en ook nergens een idee gevonden over hoe ik dit zou kunnen overkomen...

      Moest u intussen een oplossing hebben gevonden, zou u die dan willen mailen naar me?
      Sabinedewaele@gmail.com Geantwoord op 28-10-2023 om 14:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info