• HOe kan ik het beste scherpe sportfoto's maken met de nikon?

  Gesteld op 10-6-2015 om 21:31 in forum Nikon Coolpix P900 Misbruik melden
  • Voor scherpe opnamen van snelle bewegingen is deze camera in principe niet ontworpen,
   zie de camera meer als een telescoop met een camera er aan vast.Geweldig voor de fotografie van herten en vossen op grote afstand.Voor snel vliegende vogels veel minder geschikt.
   Een paar tips: op het sportveld moet goed licht zijn, zet de iso waarde zo hoog dat de beeldkwaliteit nog acceptabel is en probeer er zo dicht mogelijk bij te komen.
   Zet in het opnamemenu de snelheid op Continu- Low, dan blijft de camera voor elke foto
   opnieuw scherpstellen. Geantwoord op 27-1-2016 om 15:30

   Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
  • er zit een progje sport op dan kan je als je de sluiter kknop ingedrukt houd achter elkaar foto"s nemen en de beste eruithalen. Geantwoord op 13-8-2017 om 19:38

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info