• Hallo.,
    Ik heb mijn Nikon P600 nu 2 jaar, nooit problemen gehad. Sinds die tropische dagen van kort geleden, hapert hij opeens, af en toe. Bv. Met inzoomen, reageert het handletje niet. Of ik kan hem niet meer uitzetten, alleen als ik dan de batterij er even een stukje uithaal en er weer in, doet hij het wel weer. Kan er iets met de batterij zijn?? Ik heb er 2 die ik afwissel. Ik fotografeer wel heel erg veel, dagelijks. Hoe lang gaan de accu's mee? Zou het met een nieuwe accu misschien opgelost kunnen zijn? Zijn er meer mensen die dit probleem hebben (gehad)?
    vriendelijke groet, Ineke Meijboom. (inekemeijboom@hotmail.com)

    Gesteld op 27-6-2017 om 00:02 in forum Nikon Coolpix P600 Misbruik melden
    • Hallo. Ik heb gisteren mijn camera in Noorwegen gebruikt. Het was zo'n 9graden. Ik had ook ongeveer het zelfde probleem. Batterij er uit, er in en foto's maken. Moest regelmatig hetzelfde ritueel herhalen. De laatste foto is blijven hangen,.ik denk wel zo'n 100 dezelfde foto. Nu doet de camera niets meer, ook na opladen niets. Heb jij en antwoord gehad op jouw vraag? MvG Gerard Geantwoord op 24-8-2017 om 20:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Gerard, ik heb mijn camera naar FotoTuerlings opgestuurd na overleg, zij konden het niet vinden en hebben hem naar Nikon opgestuurd, de ontspanknop is vervangen, en nu doet hij het gelukkig weer goed. Gelukkig viel het nog net in de garantieperiode van 2 jaar. Dus ik ben weer gelukkig :) Ik zou de winkel waar je hem gekocht hebt raadplegen, of anders Nikon. Weet niet hoe oud jouw camera is, en of er nog garantie opzit?
      Ik heb hier geen antwoord op mijn vraag gehad helaas, maar mijn probleem is nu gelukkig opgelost. Ben benieuwd hoe dat met jouw camera verder gaat, succes. vriendelijke groet, Ineke Geantwoord op 25-8-2017 om 00:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info