• ik krijg mijn camera niet gekoppeld met mijn iPhone

    Gesteld op 9-7-2018 om 22:06 in forum Nikon COOLPIX B700 Misbruik melden
    • Mijn ervaring is ook niet best om deze gekoppeld te krijgen. Inmiddels ben ik er wel achter dat je op de smartphone elke keer clean moet beginnen. Dwz ga naar de app SnapBridge, ga naar rechtsboven ... , kies Camera vergeten. Ik weet even niet meer zeker of je ook in het verbindingen menu om te koppelen een eerdere koppeling kunt verwijderen. Asl dat zo is ..doe dat dan. Nu zijn smartphone en camera weer in beginstand om te koppelen.
      Voer nu de koppelprocedure als beschreven in gebruikershandleiding opnieuw uit. Geantwoord op 3-1-2019 om 13:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Om misverstanden te voorkomen. Als he koppelen eenmaal isgelukt dan is deze stabiel en werkt het elke keer goed. Vergeet alleen niet de app te starten als je de foto's gaat maken...de foto's worde daan tijdens gebruik overgezet inclusief de GPS gegevens.
      Fimpjes moet je overzetten met WiFI dat doe je door de SnapBridge app te starten en een wifi verbinding te maken met je camera. Start de app, gan naar rechtsboven ... , kies Wi-Fi-mode, kies Wi-Fi-verbinding. Daarna kun je foto's kiezen om over te zetten maar ook de filmpjes Geantwoord op 3-1-2019 om 13:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info