• Hie kan ik een newcook gebruiken, als ik geen Nederlandse boek krijg??

  Gesteld op 23-2-2019 om 17:37 in forum NewCook Robot 5L Misbruik melden
  • Ik gebruik hem nu twee jaar zonder handleiding. Ik ga gewoon op het internet (of in daartoe geschikte kookboeken) op zoek naar gerechten voor de slowcooker. Na enig experimenteren krijg je het toestel in de vingers en lukt het behoorlijk goed om zowel snelle hapjes en maaltijden als de iets artistiekere gerechten uit je mouw te schudden. Zo is dit soort van toestellen (zowel de newcook als de Moa slowcooker en andere merken) uitmuntend geschikt voor stoofpotjes (o.a. ons Vlaams stoofvlees, in Nederland Vlaamse karbonade genoemd).
   Wie ervaring heeft met gietijzeren potten à la Le Creuset of Staub heeft hier een beentje voor.
   Maar bedenk, het is voor de nieuwe eigenaar ook veel ervaren, proberen (en soms mislukken)! Geantwoord op 23-2-2019 om 17:46

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Ik schreef de reactie (op de vraag "Hie kan ik een newcook gebruiken, als ik geen Nederlandse boek krijg??"
   Gesteld op 23-2-2019 om 17:37 in forum NewCook Robot 5L.
   Ik vind dat Gebruikershandeiding.com minstens toch de naam van de correspondent mocht vermelden.
   Leo vd Linden. Geantwoord op 23-2-2019 om 17:52

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info