• Ik krijg geen verbinding met www.mywifiext.net om te installeren? Waar kan dit aan liggen?

    Gesteld op 7-3-2015 om 12:18 in forum Netgear WN3000RP Misbruik melden
    • Misschien dat dit helpt typ in zoekmachine menu/Netgear.genui/ ,download Genie voor PC staat rechts onderaan, dan via de WPS knop de Router met Extender verbinden, dan in Genie in Netwerkoverzicht rechtsboven op het rondje klikken, type in je adresbalk 192.168.0.30 login met admin en wachtwoord password, en klik op daar vind je alles, doe eerst een router update deze staat onderin bij Firmware. Geantwoord op 20-5-2015 om 15:26

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info