• Ik heb een netgear v6300 router. Deze werkt goed met alle computers behalve 1. En deze computer draait op windows 8. Met regelmaat gebeurd het dat als ik deze computer opstart hij wel verbinding maakt en ook een IP nummer krijgt maar ik kan niet het internet op. Als ik dan in de router wil kijken met de IP nummer van de router, kom ik er niet in. Wel met een andere computer die op windows 7 draait. Als ik via die computer kijkt zie ik dat de verbinding met deze foute computer goed is.
    Als ik die win8 computer rechtstreeks op de modem aansluit zonder de router er tussen werk internet wel. Gaat hij terug op de netgear router heb ik geen internet.
    Soms moet ik mijn computer wel 3 tot 5 keer geheel uit en weer aan doen(Alleen op nieuw opstarten werkt niet). Ergens op een bepaald moment na de opstart heb ik internet verbinding en blijft deze ook netjes draaien zonder problemen. Dit probleem doet zich willekeurig voor. Som een paar dagen achter elkaar en soms weken lang blijft het goed gaan. Waarom heb ik dit probleem alleen bij de win 8 computer

    Microsoft geeft netgear de schuld en meld dat het de drivers zijn die verkeerd zijn van netgear. Op netgear krijg ik de melding dat microsoft zijn zaakjes niet op orden heeft. Wat kan ik hier aan doen. (NB Computer is gelocked op windows 8, heb geprobeerd windows 7 te installeren maar lukt niet)

    Gesteld op 16-11-2014 om 13:47 in forum Netgear WN3000RP Misbruik melden
    • Dit maakt een hoop duidelijk, dank je, ik heb ook windows 8.1
      Ik kan er geen contact mee maken!
      Maar ja, aan wie ligt het nu?
      Geantwoord op 17-11-2014 om 08:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info