• Hallo !

    Ik woon in een studentenhuis waar ik het internet deel. Sinds kort krijg ik ineens een foutmelding zodra ik een internetpagina open, Netgear Genie vraagt om een password, die ik niet weet. Als ik dit weg klik krijg ik een zwart/wit scherm met 'Forgotten Admin Password' met de beschrijving om het huidige password ( ? Die ik niet weet ) te recoveren door met een paperclip de router te resetten. Echter, lijkt me dit niet handig want ik heb geen idee wat ik aan het doen ben en er zijn nog 6 anderen in dit huis die ook geen wachtwoorden hebben.

    Wat kan ik doen?

    Gesteld op 29-12-2013 om 19:45 in forum Netgear WN3000RP Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info