• Sinds een week piept mijn thermostaat en komt het pictogram van de koffer in beeld. Rest helpt niet en probleem is volgens mij identiek aan hieronder gemelde op 23-3-2013.
  Hoe is dit probleem te verhelpen?

  Groeten,
  Peter Blanker

  Gesteld op 7-12-2014 om 10:26 in forum Nefit Moduline III Misbruik melden
  • zelf gebeld met Nefit, tip is 5' spanningsloos maken (van de muurplaat afhalen) en hopen dat het daarmee verholpen is. Maar gezien de ouderdom is het waarschijnlijker dat het gewoon einde levensduur is.... Geantwoord op 17-12-2014 om 08:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info