• temperatuur in display klopt niet met omgevings temp

    Gesteld op 23-11-2015 om 18:19 in forum Nefit Moduline 300 Misbruik melden
    • De temperatuurvoeler op de thermostaat is heel erg gevoelig voor warmte in de omgeving ervan. Als je wat langer met je handen bezig bent met instellen van de thermostaat, pikt deze iets van de hogere lichaamstemperatuur op. Het duurt daarna merkwaardig genoeg langer voordat de werkelijke omgevingstemperatuur weer wordt weergegeven. Intussen slaat de ketel voorlopig niet meer aan zolang de (wel gemeten) hogere temperatuur in het venster wordt weergegeven. Geantwoord op 29-11-2015 om 10:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Was mij ook al opgevallen, snel omhoog-langzaam naar beneden. Wat ik gedaan heb; ergens in de kamer een goede therometer geplaatst en de temp lange tijd gelijk gelaten. Toen de temp stabiel was heb ik via het servicemenu (code 300) de callibratie versteld naar de werkelijke temp in de kamer. Dus dmv de draaiknop naar MIN of PLUS met halve graden. Toch heb ik nog steeds een paar tienden van een graad verschil maar je kunt hem zo wel dichter bij de "waarheid" krijgen. Geantwoord op 29-11-2015 om 10:33

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info