• Goede middag

    Hoe kan ik de tijd en datum goed instellen, we hebben in instellingen gekeken en kunnen daar niets vinden om het aan te passen, we hebben al verschillende dingen geprobeerd. De rest is wel gelukt.

    Gesteld op 13-6-2019 om 13:27 in forum Navman 5600LM Misbruik melden
    • In dit forum is er al meerdere keren die vraag gesteld. Een antwoord bevat een link en als je daar op klikt, download en alle stappen uitvoert die je moet maken, zijn datum en tijd weer in orde. Bij mij is dat ook gelukt, maar je moet goed opletten wat je doet. Die patch, zoals dat heet, gaat oa over Rollover time Laps. Geantwoord op 13-6-2019 om 13:42

      Waardeer dit antwoord (42) Misbruik melden
    • Bij "alle vragen" in dit forum zit een link, die verwijst naar de patch GPS Weeknumber Rollover. Zorg wel dat je een geheugenkaarten hebt. Deze patch is geschikt voor de Navman 5600 LM. Geantwoord op 13-6-2019 om 14:09

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Hoe heb die rollover fix voor elkaar gekregen? Bij mij werkt het niet, wat ik ook doe. Ook andere dingen uitvoeren via de website zoals lifetime kaarten registreren, mijn eigen gegevens in voeren, mijn navigator invoeren, een email aan Navman versturen etc, werkt allemaal niet. Geantwoord op 27-2-2020 om 13:27

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Als je nu nog die patch moet uitvoeren, dateerd van april 2019, ben je wel erg laat. Sluit je navigatie aan op de computer en zorg dat je de downloads installeerd. In de instellingen van de navigatie zelf, kan je niets in datum en tijd veranderen. Twee weken geleden heb dat ook nog gedaan, updates voor Europa en Oost- Europa. Hij werkt nog steeds erg goed. Geantwoord op 27-2-2020 om 16:36

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info