• Mijn NAD van 2016 schakelt de laatste tijd na een minuut automatisch uit. Ik hoor het relais klikken en moet dan opnieuw opstarten. Iemand die me een suggestie voor een oplossing kan bieden?

  Gesteld op 1-1-2019 om 11:38 in forum NAD D7050 Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem. Schakelt na 0 tot 10 minuten steeds weer uit. Reset e.d. helpen niet. Wn dat van een zogenaamd kwaliteitsproduct? Geantwoord op 5-10-2019 om 19:06

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
  • Hebben jullie hier al een antwoord op?
   Ik handig probleem ook dat de NAD C268 na ongeveer 10 minuten vanzelf op stand-by springt terwijl de muziek nog draait. Geantwoord op 23-1-2022 om 11:52

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Zojuist bij de NAD versterker van oma, 1 van de speakerkabels los gehaald. Volgens de audio expert gaf aan dat het uitschakelen een beveiliging is. Wanneer er kortsluiting ontstaat bijv.
   Het kan ook in de speakers zelf zitten. Een korte test bleek dat bij oma 1 van haar kabels kapot was. Overigens niet aan de buitenkant te zien. Geantwoord op 9-4-2022 om 18:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info