• Wij hebben een kickspace in onze keuken maar er loopt water uit over de keukenvloer. Weet iemand of dit water vanuit de kickspace komt of dat er misschien een andere lekkage is?
    Weet iemand wie we het beste kunnen benaderen voor reparatie. De kickspace is natuurlijk ingebouwd, kan hij eruit gehaald worden zonder de keukenkastjes af te breken.
    We wonen in Tilburg, contactpersoon/ monteur in de omgeving zou erg prettig zijn.
    Mvg John j.denis@ziggo.nl

    Gesteld op 8-9-2023 om 16:25 in forum Myson KICKSPACE 500 Misbruik melden
    • Kan natuurlijk nooit uit de kickspace komen. Die is electrisch en ook niet aangesloten op water. Zelfs condens kan nier. Dus water bij de kicksafe is zelfs gevaarlijk. Uitzetten dus. Waarschijnlijk de vaatwasser of een ander loszittende buis van kraan of iets dergelijks. Bij ons zit de kickspace ingebouwd in de plint. En die plint kan er onder uit. Wij kennen geen reparateur en wonen in Nijmegen. Geantwoord op 8-9-2023 om 16:44

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Het kan wel degelijk van de kickspace komen.
      Wij hebben dat jaren geleden ook gehad hij zit nl wel aan de verwarmings pijp.
      Misschien een snelkoppeling die lek is.
      Plint losmaken en toevoer afsluiten.
      Geantwoord op 8-9-2023 om 19:27

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info