• Na de update Android aug. 2019 geeft mijn telefoon bij handelingen steeds irritante bliebjes, alles van meldingen uitgezet maar het geluid blijft. Wat kan ik doen? Alvast mijn dank

    Gesteld op 10-10-2019 om 20:33 in forum Motorola Moto G6 Plus - XT1926-2 Misbruik melden
    • Ik heb dit probleem ook gehad, NFC uitgezet en toen was het pling ploing geluid weg of kijken in mijn hoesje, maar het enige wat er in mijn hoesje zat was mijn pinpas of andere kaarten .Nou komt het probleem, in je pinpas zit ook een NFC chip voor contactloos betalen. Ik heb mijn pinpas uit me hoesje gehaald en probleem weg. (Let er ook even op dat je bij een OV chipkaart of een bibliotheekpas ook een NFC chip zit) Geantwoord op 23-10-2019 om 12:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info