• Opeens is mijn motoG6 plus vergrendeld. De pincode en mijn vingerafdruk werken beide niet. Ik moet 72 uur wachten staat er voordat mijn vingerafdruk weer werkt. Ik kan dus nu helemaal niets. Heel vervelend en hoe kan dit ineens. Had hem daarvoor nog gebruikt. Ik durf hem ook niet uit te zetten want ben bang dat ik hem niet meer aan krijg omdat dat dus ook met de pincode moet. Weet iemand een oplossing zodat ik hem toch kan ontgrendelen?

  Gesteld op 8-1-2019 om 21:23 in forum Motorola Moto G6 Plus - XT1926-2 Misbruik melden
  • Mij overkomt vandaag dit ook. Jammer dat er geen echt antwoord hierop gegeven is. Is het probleem na drie dagen wel voorbij of heb je op een andere manier een oplossing gevonden? Geantwoord op 27-6-2019 om 18:47

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb dat ook gehad. Van het een op het andere moment werkte mijn vingerafdruk of /en mijn pincode niet meer. Ik ging ermee terug naar T-Mobile want daar had ik hem gekocht. Ze zeiden daar dat het waarschijnlijk iets in de software was en ik dus als enige optie had dat hij moest worden opgestuurd. Ik baalde daarvan want dan was ik ook al mijn belangrijke foto's en dergelijke kwijt. Maar omdat dat dan de enige optie was dacht ik dan zet ik hem dus uit en probeer dat dan nog voordat hij opgestuurd gaat worden. Ik kon immers er niets meer aan verliezen. En wonder boven wonder deed hij het toen gewoon weer. Dus dat is de enige oplossing, hem helemaal uitzetten. En ik weet het, dat klinkt heel eng maar opsturen is precies hetzelfde dan ben je ook alles kwijt. Doe wel even een schietgebedje van te voren dat deed ik ook. Heel veel succes en hopelijk heb jij hetzelfde geluk als ik. Groetjes Jeannette Geantwoord op 27-6-2019 om 18:58

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info