• Hoe maak ik een screenshot met mijn Moto Gen 3?

    Daarnaast heb ik een hoesje om mijn telefoon (met een klepje). Wanneer ik het klepje er op heb en ik gebeld wordt (hij staat op trillen), hoor ik maar één keer een tril, en daarna stopt het. Terwijl ik wel gebeld wordt. Wanneer ik het klepje er niet omheen heb, dan blijft hij wel trillen wanneer ik gebeld wordt. Snapt iemand hoe dat kan en hoe ik dit kan veranderen zodat hij ook blijft trillen wanneer het klepje er overheen zit?

    Gesteld op 22-10-2015 om 17:47 in forum Motorola Moto G Misbruik melden
    • Heb ook een klephoesje. De problemen van o.a. geen signaal bij binnenkomen van een app of af en toe wegvallen van mijn stem, worden volgens de verzekering gewiujd aan dit hoesje. Heb het sinds een dag verwijderd en tot heden nog geen probleem gehad. Geantwoord op 23-10-2015 om 16:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Een screenshot maak je door gelijktijdig te drukken op de aan-uitknop en op volume omlaag. Even vasthouden en je vindt hem terug in de Galerij. Geantwoord op 4-12-2015 om 23:33

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info